Bodrum Denizcilik MYO, The Bodrum Cup’tan Kupalar ile Döndü

Bodrum Denizcilik MYO, dünyanın sayılı Türkiye’nin ise en büyük yelken yarışları olan The Bodrum Cup’tan kupalar ile döndü. Bodrum’da bu yıl 31.’si düzenlenen The Bodrum Cup için yüzlerce tekne yelken açtı. Akdeniz’in en büyük deniz festivaline bu yıl da Üniversitemiz Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Yat Kaptanlığı Programı damga vurdu.

Bodrum Denizcilik MYO Müdürü Prof. Dr. Tuncay Kuleli ve Öğr. Gör. Kpt. Mehmet Özgür Yenilmez ile 21 öğrencimizin katıldığı yarışmalarda ekibimiz, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin ilk ve tek yelkenli okul gemisi “STS Bodrum” ile yer aldı. Bodrum Denizcilik MYO, The Bodrum Cup’a katıldığı dördüncü yılında da önceki yıllarda elde ettiği başarısını devam ettirdi.

Başarılı ekibimiz, 5 günlük regatta sonunda toplam sonuçlar itibariyle, Gulet Genel Klasmanda 3.’lük ve kendi sınıfı olan Gulet A Klasmanında ise 2.'lik elde ederek toplam 2 kupa kaldırdı.

Etkinlik fotoğrafları için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 04.03.2020 09:49 Okunma Sayısı : 1533