Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda mezun olan öğrenciler, Şükran Rauf Nasuhoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle diplomalarını aldı.
 
30 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 16:00’da düzenlenen mezuniyet törenimiz, mezunların salona alınmasının ardından, Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Piri Reis, Oruç Reis, Hızır Reis, Turgut Reis gibi denizcilik tarihimize yön vermiş ve dünyaya nam salmış tüm denizcilerimiz ve vatanımız güvenliği için canını feda etmiş tüm şehitlerimizin anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.





Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Meslek Yüksekokulumuz Tanıtımı Sinevizyon gösteriminin ardından Yat Kaptanlığı programından mezun olan öğrencileri temsilen mezun öğrencimiz Kerim ÇAMYAR ve Gemi İnşaatı Programımızın ilk mezunlarından olan öğrencimiz Barış GÜL konuşmalarını gerçekleştirdi.





     
Kerim ÇAMYAR                                                                                                          Barış GÜL
 
Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmaları ile mezun öğrencilerimize tebriklerini ileten Meslek Yüksekokulumuz Müdürümüz Prof.Dr.Tuncay KULELİ konuşmasında gemicilik mesleğinin tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkmayı BDMYO kimliğinin bir parçası olarak gördüklerini söyledi.
 

Prof.Dr.Tuncay KULELİ
 
Mezunlarımızdan toplumda ve denizcilik sektöründe aktif rol almalarını ve mesleğe yakışır roller üstlenmelerini isteyen KULELİ, özgür ve rasyonel düşünceye, sorgulamaya, araştırmaya, öğrenmeye vurgu yapmayı, bilgiye saygı göstermeyi, doğayı korumayı ve Türk denizciliğine yakışır nitelikte denizciler olmaları ile ilgili temennilerini iletti.




MSKÜ Rektör Yardımcımız Sn. Prof.Dr.Sırrı Sunay GÜRLEYÜK


Törenimize teşrif ederek bizleri onurlandıran MSKÜ Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sırrı Sunay GÜRLEYÜK de konuşmasında mezunlarımızı kutlayarak, gelecek yaşamlarında başarılar diledi.
 

Burak KEKEVİ ve Tolga ÖVET
 
Protokol konuşmalarının ardından BDMYO geleneksel Pusula Teslim Töreni’ne geçilerek mezun öğrencimiz Burak KEKEVİ temsil pusulasını 1. Sınıf öğrencilerimizden Tolga ÖVET’e teslim etti. Gerçekleştirilen ‘Temsili Teslim Töreni’nin ardından Meslek Yüksekokulumuzun 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı mezunlarımız öğrencimiz Alper DEMİR eşliğinde Mezuniyet Andını okudular.

Mezuniyet Andını okuyan öğrenciler


Mezuniyet Andının okunmasından sonra Mezuniyet Belgelerinin takdimine geçildi.
 

Rektör Yardımcımız Sn. Prof.Dr.Sırrı Sunay GÜRLEYÜK, Yüksekokul Müdürümüz Sn. Prof.Dr.Tuncay KULELİ, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımızı temsilen Koordinatör Daire Başkanı Sn. Oğuz Kağan BARDAKÇI, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı Sn. İrfan ERSAN, Denizciler Derneği Başkanı Sn. Erol ERDOĞAN, STS Bodrum Okul Gemisi Kaptanı Sn. Mustafa CENGİZ, Muğla Gastronomi Aşçılar Derneği Başkanı Taner KÖKTEN, EGEBODEM Kurucu Üyesi Kpt.H.Fehmi GÜRBÜZER, Bodrum Kent Konseyi Başkanı Arif YILMAZ, Marina Yatırım ve İşletme Danışmanı Sn. Ali Erkan BEZİRGAN ve Meslek Yüksekokulumuz Akademik Personeli tarafından mezunlarımıza mezuniyet belgeleri takdim edildi.





Mezun öğrencimiz Abdullah ÇELİKER’e mezuniyet belgesi Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Sırrı Sunay GÜRLEYÜK tarafından takdim edildi.





Mezun öğrencimiz Ahmet Can KOCAOĞLU’na  mezuniyet belgesi Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr.Tuncay KULELİ tarafından takdim edildi.





Mezun öğrencimiz Ali AĞAR’a  mezuniyet belgesi ve Bodrum CUP başarı belgesi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımızı temsilen Koordinatör Daire Başkanı Sn. Oğuz Kağan BARDAKÇI tarafından takdim edildi.




Mezun öğrencimiz Alper DEMİR’e  mezuniyet belgesi ve Bodrum CUP başarı belgesi Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı Sn.İrfan ERSAN tarafından takdim edildi.





Mezun öğrencimiz Azad Şahin GERGERSOY’a  mezuniyet belgesi Denizciler Derneği Başkanı Sn. Erol ERDOĞAN tarafından takdim edildi.



Mezun öğrencimiz Barış GÜL’e  mezuniyet belgesi STS Bodrum Okul Gemisi Kaptanı Sn. Mustafa CENGİZ tarafından takdim edildi.




Mezun öğrencimiz Burak KEKEVİ’ye  mezuniyet belgesi ve Bodrum CUP Başarı Belgesi Marina Yatırım ve İşletme Danışmanı Sn. Ali Erkan BEZİRGAN tarafından takdim edildi.




Mezun öğrencimiz Efe DAĞDELEN’e  mezuniyet belgesi EGEBODEM Kurucu Üyesi Kpt.H.Fehmi GÜRBÜZER tarafından takdim edildi.




Mezun öğrencimiz Fırat BULUT'a mezuniyet belgesi Muğla Gastronomi Aşçılar Derneği Başkanı Taner KÖKTEN tarafından takdim edildi.



Mezun öğrencimiz Gülşah IŞIK'a mezuniyet belgesi Dr.Öğretim Üyesi Nur UYLAŞ SATI tarafından takdim edildi.



Mezun öğrencimiz Fırat OĞURLU'ya mezuniyet belgesi Dr.Öğretim Üyesi Şeyma BAYAZIT tarafından takdim edildi.



Mezun öğrencimiz Göktürk Gökhan AKSOY'a mezuniyet belgesi Öğretim Görevlisi Dr. Tansu ÖZBEY tarafından takdim edildi.




Mezun öğrencimiz Hakan ERDEM'e mezuniyet belgesi Öğretim Görevlisi Dr.Mehmet AKMAN tarafından takdim edildi.




Mezun öğrencimiz Kerim ÇAMYAR’a  mezuniyet belgesi ve Bodrum CUP başarı belgesi Öğretim Görevlisi Dr.Bülent İbrahim TURAN tarafından takdim edildi.



Mezun öğrencimiz Mihraç BERBER’e  mezuniyet belgesi Öğretim Görevlisi Mehmet Özgür YENİLMEZ tarafından takdim edildi.



Mezun öğrencimiz Murat KARAKOÇ’a  mezuniyet belgesi Öğretim Görevlisi Canan ŞENDİLMEN DANACI tarafından takdim edildi.



Mezun öğrencimiz Şakir Osman MERCAN’a  mezuniyet belgesi Öğretim Görevlisi Mehmet DANACI tarafından takdim edildi.






Mezuniyet Törenimiz öğrencilerimizin kep atmaları ve toplu fotğraf çekimi ile son buldu.



(Soldan sağa) Öğr.Gör.Mehmet Özgür YENİLMEZ, Öğr.Gör.Dr.Tansu ÖZBEY, Öğr.Gör.Mehmet DANACI, Öğr.Gör.Canan ŞENDİLMEN DANACI)









Son Güncelleme Tarihi : 01.06.2022 11:08 Okunma Sayısı : 1316

Son Haberler