Yat Bakımı ve Onarımı Semineri

Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Gemi İnşaatı Programı öğrencileri 15.03.2022 tarihinde ‘Northeaster Marine’ yetkilisi Sn. Eray EROL ile Yat Bakım ve Onarım konusunda bilgilendirmelerin yapıldığı seminere katıldılar.

Yüksekokulumuzdaki Şükran-Rauf Nasuhoğlu Kültür Merkezi Yeşil Salon’da gerçekleşen Yat Bakım Onarım Semineri’ne, 16 öğrenci, 2 Akademik personel ve 1 idari personel katılım sağladı.

Slayt gösterisi ile sunumu yapılan seminerde; tekne ve yat bakım onarım işleri, çekme atma işleri, mekanik sistemleri, arma, elektrik tesisatı, gövde ve boya işleri konularında Gemi İnşaatı Programı öğrencilerimiz bilgi sahibi oldular.

Öğrencilerin keyifle dinlediği ve soru-cevaplarla samimi bir ortamda gerçekleştirilen Yat Bakım Onarım Semineri, öğrencilerimizin Eray EROL’a teşekkürlerini iletmeleri ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi : 29.03.2022 16:36