Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Öğrencilerimizle Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmerleri Bölümü Yat Kaptanlığı 1.sınıf öğrencilerinin üniversitemize uyum sürecini kolaylaştırmak için hazırlanan ‘Oryantasyon Programı’ 27.09.2022 Perşembe günü 10:30-11:45 saatleri arasında Yat Kaptanlığı Programı (D2) Derslik 2'de, 1 idari, 4 akademik personel ile 8 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

MSKÜ Ortakent kampüsünden yer alan Melsek Yüksekokulumuzda, üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerin üniversite hayatını ve Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulunu daha iyi tanıyabilmeleri amacıyla düzenlenen oryantasyon programında MYO'muz akademik kadrosundan Öğr.Gör.Dr.Tansu ÖZBEY, Öğr.Gör.Mehmet Özgür YENİLMEZ, Öğr.GörMehmet DANACI, Öğr.Gör.Canan ŞENDİLMEN DANACI öğrencilere oryantasyona yönelik bilgi aktarımında bulundular.

Son Güncelleme Tarihi : 29.09.2022 13:26