Stres Yönetimi Semineri Gerçekleştirildi!



Prof.Dr.Rıdvan Ekmekçi 'Stres Yönetimi' konulu seminerde, Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Öğrencileri ile Buluştu.

 


Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulumuz’da 24 Kasım 2023 tarihinde Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Rıdvan Ekmekçi’nin konuşmacı olduğu ‘Stres Yönetimi’ konulu bir seminer düzenlendi. Katılımcılara katılım belgesi verilen bu seminere Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin ilgisi büyüktü.



Etkinlik Şükran&Rauf Nasuhoğlu Eğitim Ararştırma ve Kültür Merkezi Yeşil Salon’da 40 öğrenci ve 6 idari ve akademik personelin katılımı ile gerçekleşti. Eğitimlerini Türkiye, Avustralya, Amerika ve Almanya’da tamamlamış ve örgütsel psikoloji, stres yönetimi, zihinsel antrenman, motivasyon ve psikolojik performans üzerine çalışmalar yapmış olan Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr.Rıdvan EKMEKÇİ’nin stres yönetimi hakkında verdiği değerli bilgileri dikkatle dinleyen Meslek Yüksekokul öğrencilerimize, bu bilgileri günlük hayatta nasıl kullanabilecekleri hakkında da bilgiler verildi.



Eğlenceli sunumuyla hem teorik hem de pratik bilgiler sunan Sayın EKMEKÇİ seminer sonunda öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çektirdi.



Kendisine ve etkinliğin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Mavi Ege Denizi Rotary Kulübüne teşekkür ederiz.
 



 

Son Güncelleme Tarihi : 29.11.2023 16:31

Son Etkinlikler