Salmakis Yatçılık Neta Marine Tersanesi'ne Teknik Gezi Düzenlendi

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkan V. Prof.Dr. Tuncay Kuleli'nin uygulamaya koyduğu teknik geziler kapsamında, Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Gemi İnşaatı programı öğrencileri için Gemi ve Yat Bakım Onarım dersi kapsamında Salmakis Yatçılığa ait Neta Marine Tersanesine Teknik Gezi düzenledi.

Öğr.Gör. Bülent İbrahim Turan ve Öğr.Gör. Mehmet Akman Gemi İnşaatı Programı öğrencileri ile

12 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşen Teknik Gezide teknesi ve yaşam mahalinin inşası tamamlanmış ve donatım aşamasında bulunan 41.5 m boyundaki çelik yat gezilmiş, güverte üstü makinaları ve makina dairesi tanıtılarak Öğr.Gör. Bülent İbrahim Turan ve Öğr.Gör. Mehmet Akman tarafından geminin donatımı hakkında öğrencilere bilgiler verilmiştir.

Ayrıca tersanenin diğer hangarında bulunan ve bakım-onarımı tamamlanmış Dolce Mare isimli yat öğrencilere gösterilerek yatın denize indirme süreçleri hakkında bilgiler paylaşılmıştır. Teknik gezi sahada bakım aşamasında bulunan diğer yatların gezilmesiyle tamamlanmıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 09.05.2022 17:18