Gemi İnşaatı Programı öğrencileri için Milta Marina'ya Teknik Gezi Düzenlendi

Milta Bodrum Marina’ya yaptığımız Teknik Gezi, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü, Gemi İnşaatı Programı öğrencilerinin ve öğretim elemanlarının katılımı ile 18 Mayıs 2022 Salı günü gerçekleşmiştir.

Teknik gezi öncesinde, Yüksekokul Müdürümüz Sn. Prof. Dr. Tuncay KULELİ ve öğretim elemanlarımız, Marina Yöneticileri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmuşlardır.



Milta Bodrum Marina, İdari Bina Önünde Toplu Fotoğraf


Teknik gezi esnasında, Milta Bodrum Marina sahası içerisinde yer alan idari ofis, yat bağlama yerleri, karaya çekme, indirme, tekne bakım-onarım, tadilat operasyonlarının gerçekleştiği çekek sahası, yangın müdahale alanı, Marina’nın çevre koruma ve eğitimi kapsamında gerçekleştirdiği Sıfır Atık ve Mavi Bayrak kapsamındaki iyi uygulamaları ile Marina’nın kurtarma ve deniz ambülansı (teknesi) yerinde gözlenmiş ve incelenmiştir. Gezilen ve inceleme yapılan sahalar ve uygulamalar hakkında Marina teknik ekibi ve okulumuz öğretim elemanları tarafından öğrencilere mesleki ve teknik bilgiler aktarılmıştır.



Milta Marina’nın sahip olduğu Mavi Bayrak ödülü ile ilgili bilgilendirme





Marina Yangın Söndürme ve Acil Durumlar Hakkında Bilgilendirme




Marina Çekek Yeri, Marina Çekek Yeri mevkiinde Deniz Ambulansı, Travel-Lift Kaldırma-Taşıma Ekipmanı, havuzdan karaya tekne çekme, yüzey temizleme operasyonu hakkında gösterim ve bilgilendirme

Etkinlik bitiminde, Milta Bodrum Marina tarafından öğrencilerimize sunulan ikramlar ile birlikte Deniz Feneri mevkiinde dinlenme fırsatı sunulmuştur.  Mola esnasında etkinlik katılımcıları ile Marina Teknik Ekibi arasında güzel diyaloglar gelişmiştir. Marina ekibinin öğrencilerimiz ve hocalarımıza hediye takdiminden sonra etkinlik tamamlanmıştır.




Marina Fener mevkiinde öğrencilere hediye verilirken




Etkinlik sonunda, öğrencilerimiz ve tüm katılımcılar eski Fener Mevkiinde molada


        








Dr.Öğr.Üyesi Şeyma BAYAZIT, Dr.Öğr.Üyesi Nur UYLAŞ, Öğr.Gör.Dr.Bülent İbrahim TURAN ve Öğr. Gör. Dr. Mehmet AKMAN

Etkinlik yürütücüsü Dr.Öğr.Üyesi Şeyma BAYAZIT, bölüm hocalarımız Dr.Öğr.Üyesi Nur UYLAŞ, Öğr.Gör.Dr.Bülent İbrahim TURAN ve Öğr. Gör. Dr. Mehmet AKMAN’ın da katılımı ile gerçekleşen etkinliğe, Gemi İnşaatı öğrencileri etkinlik süresince büyük bir ilgiyle katılım göstermiştir.

Teknik gezi öncesinde ve esnasında Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr.Tuncay KULELİ'ye destek ve teşviklerinden; Milta Bodrum Marina Yönetimi’ne ve ekibine rehberlikleri, destekleri ve katkılarından ötürü teşekkür ederiz.





 

Son Güncelleme Tarihi : 23.05.2022 14:04

Son Etkinlikler