2024 Girişli Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Programı

BODRUM DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU
ORYANTASYON PROGRAMI

02.10.2024  Çarşamba 10:00 GEMİ İNŞAATI MESLEKİ ÇİZİM ATÖLYESİ – BİLGİSAYAR LAB

Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıt yapan öğrencilerimiz için düzenlenen Oryantasyon Programı Gemi İnşaatı meslek çizim atölyesinde MYO Müdürü Prof.Dr.Tuncay KULELİ’nin Açılış Konuşması ile başladı.

Bodrum Meslek Yüksekokulu 2024-2025 akademik yılı oryantasyon programına, Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz ve bölümlerimiz Akademik Personelleri katılım sağladı. Program, Meslek Yüksekokulumuzun tanıtımı, akademik ve sosyal olanaklar, öğrenci toplulukları ve güvenlik konularına ilişkin bilgilendirmelerle başladı. Daha sonra öğrenciler yerleşkelerini ve atölyeleri gezdi. Programa katılan öğrenciler, üniversite hakkında daha fazla bilgi sahibi olma fırsatı bulduklarını ve yeni arkadaşlıklar kurabildiklerini dile getirdiler.

Son Güncelleme : 09.10.2024 14:36