Yetenek Her Yerde Ege Kariyer Fuarı 2024

"Yetenek Her Yerde"
temasıyla, 2019 yılında yola çıkan Bölgesel Kariyer Fuarları, Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından üniversiteler, kamuveözel sektör kurumları ve meslek odalarının iş birliği ile gerçekleştirilen kariyer etkinlikleridir.

Her bölgede gerçekleştirilen bu etkinliklerden biri olan "Ege Bölgesi Kariyer Fuarı" Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde ve bölgedeki diğer 15 paydaş üniversitenin katılımları ile 21-22 Şubat 2024 tarihlerinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Etkinlik; Ege Bölgesi'ndeki Pamukkale Üniversitesi, Aydın Adnan MenderesÜniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, İzmir Tınaztepe Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Manisa Celâl Bayar Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi öğrencilerine ve mezunlarına yönelik olacaktır.

Ege Bölgesi'ndeki 16 farklı üniversitenin öğrencilerinin/mezunlarının katılımına açık olacak bu organizasyonda; İş fırsatı yakalamak isteyen öğrenciler ve mezunlar, staj imkanı arayan ara sınıf öğrencileri, kariyer hedeflerini farklılaştırmak ve geliştirmek isteyen ön lisans, lisans, lisansüstüöğrencileri ve mezunlar katılım göstereceklerdir. Katılımcı firma ve kurumlar 2 gün boyunca stant açarak Ege bölgesindeki 16 üniversitenin farklı bölümlerinden katılım gösterecek öğrencilere/mezunlara kendilerini tanıtma olanağı sağlanacak olup, fuara katılacak öğrencilerle mülakat ve atölye çalışması yapmak isteyen kurum / şirketlere oda tahsis edilecektir.

Detaylu bilgi ve başvuru için http://yetenekheryerde.org/

Son Güncelleme Tarihi : 22.02.2024 14:35 Okunma Sayısı : 99