Yatay Geçiş'e Hak Kazanan Öğrencilerin Dikkatine

Sevgili Öğrencilerimiz Üniversitenize ve Meslek Yüksekokulumuza Hoş Geldiniz.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılında açıklanan Yatay Geçiş sonuçlarına göre Meslek Yüksekokulumuzun Yat Kaptanlığı ve Gemi İnşaatı programlarına yerleşen adayların 16-18 Eylül 2024 (saat:17.30'a kadar)  tarhileri arasında, Meslek Yüksekokul'umuza kayıtlarını yüz yüze yaptırarak kayıt için istenen belgeleri teslim edeceklerdir.

Meslek Yüksekokulumuza yatay geçişe hak kazananlar için yüzyüze kayıt esnasında gerekli belgeler:

Yüz Yüze Kayıt için gerekli evraklar:

1- T.C. Kimlik No beyanı veya  T.C.Kimlik No yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

2- Lise Diploması (Aslı kayıt esnasında gösterilerek kayıt yapılacaktır)

3- Askerlik Belgesi (28 yaşını doldurmuş olanlar ile askerlik işlemlerinde yoklama kaçağı durumunda olan erkek
adaylardan istenir.)

4- 4 adet 4.5x6 ebadında fotoğraf (fotoğraflar son 6 ay içinde ön cepheden çekilmiş,öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

5- Gemi Adamı Sağlık Yoklama Belgesi (YAT KAPTANLIĞI PROGRAMI İÇİN GEREKLİDİR)
(Hudut ve Sahil Genel Müdürlüğünün yetkilendirmiş olduğu sağlık kuruluşlarından sağlık durumunun denize elverişli olduğunu belgeleyen sağlık raporu alındıktan sonra, Hudut ve Sahil Genel Müdürlüğünden alınır.)

6- Geldikleri üniversiteden alacakları onaylı ders içerikleri.

Son Güncelleme Tarihi : 03.09.2024 16:14 Okunma Sayısı : 70

Son Duyurular