Meslek Yüksekokulu Birim Danışma Kurulumuz Toplandı

Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Birim Danışma Kurulumuz 08.06.2023 Perşembe günü Saat 14.00’de Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Prof.Dr.Tuncay KULELİ başkanlığında toplandı.

Toplantıya Kurul Üyelerimizden Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Sayın Erol ERDOĞAN, Ören S.S.Yat İmalat Bakım Onarım ve Çekek Yeri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Sayın Macit GÜNDOĞDU, Meslek Yüksekokulumuz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Hizmetleri Bölümünden Öğr. Gör. Dr. Mehmet AKMAN ve Mersin Marina Genel Müdürü Sayın Ali Erkan BEZİRGAN ile Trio Deniz Araçları Tic.A.Ş. Satış Müdürü Sayın Kaptan Efecan BİLİR ise online olarak katıldılar.

Toplantıda Meslek Yüksekokulumuz ile Denizcilik sektörüne dair işbirlikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu, tavsiye kararları alındı.

Son Güncelleme Tarihi : 08.06.2023 15:35 Okunma Sayısı : 378