MAVİ EGE DENİZİ ROTARY KULÜBÜ'NDEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOLAYISIYLA KURUM MÜDÜRÜMÜZ PROF.DR.TUNCAY KULELİ'YE ZİYARET

Mavi Ege Denizi Rotary Kulübü 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürmüz Prof.Dr.Tuncay KULELİ'ye 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebi ile makamında bir ziyaret gerçekleştirdi. Mavi Ege Deniz Rotary Kulüp Başkanı Sn. Şule KÜKRER, Vakıf Sorumlusu Sn.Ali KÜKRER, Saadet KÜKRER, Arzu KALELİ, Barkın KURT, Hürcan YILDIRIM ve Betül UHMEN'le yapılan keyifli sohbetten sonra Meslek Yüksekokulumuzun yeni yapılan derslik ve atölyelerini tanıtmak üzere kısa bir kampüs turu yapıldı.

Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği'ni kabul ettiği 24 Kasım Öğretmenler Gününde yapılan bu ziyaret sonrasında kurum müdürümüz Prof.Dr.Tuncay KULELİ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son Güncelleme Tarihi : 01.12.2022 09:49 Okunma Sayısı : 598