Gemi İnşaatı Öğrencilerine Ders Kapsamında Teknik Gezi Düzenlendi

Meslek Yüksekokul müdürümüz Prof.Dr. Tuncay KULELİ'nin uygulamaya koyduğu Teknik Geziler kapsamında, Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Gemi İnşaatı programı 1. sınıf öğrencileri için GİP 1005 (Gemi ve Yat Üretim Yöntemleri I) dersi kapsamında Bodrum Hasan Ali Bayar Tersanesi'ne Teknik Gezi düzenlendi.

09 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen Teknik Gezi'de yapım aşamasında bulunan yatlar gezilmiş değerli hocalarımız Öğr.Gör. Dr. Bülent İbrahim TURAN, Dr. Öğr. Üyesi Şeyma BAYAZIT ve Öğr.Gör. Dr. Mehmet AKMAN tarafından geminin donatımı hakkında öğrencilere bilgiler verilmiştir.

Ayrıca öğrencilere yatların yapımı ve denize indirme süreçleri hakkında bilgiler paylaşılmıştır. Ahşap teknelerin yapımı ve derslerde öğrenilen terimler yerinde tecrübe edilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 17.11.2023 10:01