Gemi İnşaatı Öğrencilerine Ders Kapsamında Teknik Gezi Düzenlendi

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkan V. Prof.Dr. Tuncay KULELİ'nin uygulamaya koyduğu Teknik Geziler kapsamında, Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Gemi İnşaatı programı 1. sınıf öğrencileri için GİP 1005 (Gemi ve Yat Üretim Yöntemleri I) dersi kapsamında Bodrum Hasan Ali Bayar Tersanesi ve Çavuşoğlu (Dede) Tersanesi'ne Teknik Gezi düzenlendi.

25 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşen Teknik Gezi'de yapım aşamasında bulunan yatlar gezilmiş, güverte üstü makinaları ve makina dairesi tanıtılarak değerli hocalarımız Öğr.Gör. Dr. Bülent İbrahim TURAN ve Öğr.Gör. Dr. Mehmet AKMAN tarafından geminin donatımı hakkında öğrencilere bilgiler verilmiştir.

Ayrıca öğrencilere yatların yapımı ve denize indirme süreçleri hakkında bilgiler paylaşılmıştır. Ahşap teknelerin yapımı ve derslerde öğrenilen terimler yerinde tecrübe edilmiştir.

Teknik gezi sahada bakım aşamasında bulunan diğer yatların gezilmesiyle tamamlanmıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 26.10.2022 10:49