'Bodrum'da Tekne İmalatının Tarihçesi' konulu seminer gerçekleştirildi

Dr.Öğr.Üyesi Şeyma BAYAZIT, Öğr.Gör.Dr.Bülent İbrahim TURAN ve Öğr.Gör.Dr.Mehmet AKMAN, 12.10.2022 Çarşamba günü, Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulumuz Yeşil Salon’da Gemi İnşaatı programı 1. sınıf öğrencilerimize yönelik, Bodrum'da Tekne İmalatının Tarihçesi konulu bir seminer gerçekleştirmişlerdir.

Binlerce teknesi ve onlarca tekne yapım atölye ve tersanesiyle Bodrum, Türkiye’nin en önemli denizcilik ve tekne yapım merkezlerinden biridir. Bugün Türkiye’nin ve hatta Akdeniz’in en önemli mavi yolculuk noktalarından ve uğrak yerlerinden biri haline gelmiş olan Bodrum'da yer alan meslek yüksekokulumuzda eğitim gören öğrencilerimiz katıldıkları seminerde Bodrum'da tekne imalatın tarihini, tekne tiplerini ve özelliklerini slayt gösterisi eşliğinde konu ile ilgili bilgi sahibi oldular.

Son Güncelleme Tarihi : 26.10.2022 10:52