Geri Dönüşüm ve Tekrar Kullanımdan Elde Ettiğimiz Meslek Yüksekokulumuza Kazandırdığımız Tekne Motorları ve Şişme Botlar
Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi bünyesinde bulunan ancak hurdaya ayırılması zamanı gelen 7 adet muhtelif büyüklükte kıçtan takma tekne/bot motoru ile 2 adet şişme bot, Üniversitemizin Atık Yönetim Koordinatörü Doç.Dr. Çağdaş Gönen'in durumu farketmesi, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Halit Filiz İle Bodrum Denizcilik MYO Müdürü Prof.Dr. Tuncay Kuleli'yi biraraya getirmesi neticesinde, söz konusu techizatin, Denizcilik MYO Gemi İnşaatı programında öğrenciler için çok önemli eğitim materyali olabileceği ortaya çıkmıştır. Böylece iki okul arasında yapılan devir-teslim tutanağı ile hurdaya ayırılması düşünülen bu techizatlar, Bodrum Denizcilik MYO devredilerek, eğitim-öğretimde kullanılmak üzere tekrar kazanılmıştır. Tekrar kullanıma çok önemli bir örnek teşkil eden bu faaliyetin gerçekleşmesine vesile olan Üniversitemiz Rektörlüğüne, Su Ürünleri Fakültesi Dekanlığına, Üniversitemiz Atık Yönetim Koordinatörlüğüne çok teşekkür ediyoruz ve başta üniversitemizin diğer birimleri olmak üzere toplumumuzun her kesimi için de ilham kaynağı olmasını diliyoruz.

Lütfen atmadan önce bize sorun !!!

Son Güncelleme Tarihi : 20.12.2021 16:17 Okunma Sayısı : 864