Yüksekokul Öğrencilerimize Kariyer Seçenekleri Eğitimi

Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Bölümü Yat Kaptanlığı Programı ve Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümüm Gemi İnşaatı Programı öğrencilerimizle "Kariyer Seçenekleri Eğitimi" 21 Nisan 2022 saat 15:00’da ; akademik personelimiz ile öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sn.Prof.Dr.Tuncay KULELİ Kariyer Seçenekleri Eğitimi'nin açılış konuşmasında, Meslek Yüksekokulumuz mezunlarını bekleyen kariyer imkanları ve meslekte eğitimin önemi konularında değerli bilgiler verdi.

Yüksekokulumuzdaki Şükran-Rauf Nasuhoğlu Kültür Merkezi Yeşil Salon’da gerçekleşen Kariyer Seçeneleri Eğitimi'nde Yat Kaptanlığı Programı Öğr.Gör.Dr.Tansu ÖZBEY ve Öğr.Üyesi Mehmet DANACI öğrencilere kaptanlık kariyerlerinde karşılaşacakları zorlukları, bu zorlukların üstesinden gelmeyi, mesleğin maddi ve manevi getirilerini, bulunduğumuz ilçede ve ülkemiz genelinde iş imkanlarını, ücret beklentilerini vb kariyer seçeneklerini hazırladıkları sunumla öğrencilerimize aktardılar.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği ve soru-cevaplarla samimi bir ortamda gerçekleştirilen Kariyer Seçenekleri Eğitimi Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Öğr.Gör.Dr.Bülent AKMAN'ın Gemi İnşaatı Programı öğrencilerimize tersanelerde kariyer imkanları hakkında verdiği değerli bilgiler ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi : 21.06.2022 14:18