Yat Kaptanlığı Programı Öğrencilerine STS Bodrum Okul Gemisinde Tekne Üstü Uygulama Eğitimi 2

Denizcilik sektörüne alanında uzman, donanımlı insan gücü kazandıran Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Yat Kaptanlığı Programı öğrencilerinin teorik bilgilerini denizde tecrübe etme fırsatı yakaladıkları Tekne Üstü Uygulama Eğitimi'nin bu dönem 2.'si, Yat Kaptanlığı Programı öğrencilerimizin katılımı ile 22.12.2021 Çarşamba günü STS Bodrum Okul Gemisi’nde gerçekleştirildi.

Uluslararası standartlardaki Yat Kaptanlığı Programımız deneyimli kaptan hocalarımızla yaşayarak öğrenme şeklinde uygulanmakta olup, teoride öğretilen tüm konular STS Bodrum Okul Gemisinde tekne üzerinde uygulamalı olarak öğrencilere uygulatıldı.

Son Güncelleme Tarihi : 03.01.2022 13:37