Tersanelerde ISO14001 Çevre Yönetimi Sistemi Standardı ve Uygulamaları Semineri

Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Çevre Yönetim Sistemi Baş Denetçisi Sn. Arzu ÇINAR'ın katılımları ve Dr. Öğr. Üyesi Şeyma BAYAZIT'ın moderatörlüğü ile 26.04.2022 tarihinde "Tersanelerde ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi Uygulamaları, Gemi İnşaatı ve Operasyonlarından kaynaklı çevresel etkilerin ele alınması" kapsamında bir seminer gerçekleştirildi.

Video konferans şeklinde gerçekleştirilen seminere Gemi İnşaatı ve Yat Kaptanlığı programından 19 öğrenci katılım gösterdi. Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr.Tuncay KULELİ’nin online konferansa video ile katılım göstermesiyle son bulan seminerde, gemilerden kaynaklı deniz kirliliğinin önlenmesi ile ilgili öğrencilerimizden gelen sorular ve görüşler de tartışıldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren seminerde öğrencilerimizin Sn. Arzu ÇINAR'a katkılarından ve Yüksekokul Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletmeleri ile sona erdi.

Gemi İnşaa Derslik 2'de öğrenciler

Dr. Öğr. Üyesi Şeyma BAYAZIT