Kariyer Etkinlikleri: Mezun-Öğrenci Buluşması

Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Bölümü Yat Kaptanlığı Programı mezunlarımızdan Yat Kaptanı Umut GENÇ’in çalışma hayatındaki tecrübelerini paylaştığı, "Mezun-Öğrenci Buluşması Kariyer Etkinliği" 17 Mart 2022 Perşembe günü saat 15:00’da ; 1 idari, 1 akademik personelimiz ile 21 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Sn.Tuncay KULELİ Kariyer Etkinliğinin açılış konuşmasında, Meslek Yüksekokulumuz Yat Kaptanlığı Programı’nın amacının; profesyonel, dürüst, donanımlı ve eğitimli Türk Kaptanları yetiştirmek olduğunu vurguladı.

Yüksekokulumuzdaki Şükran-Rauf Nasuhoğlu Kültür Merkezi Yeşil Salon’da gerçekleşen Mezun-Öğrenci buluşması, Yat Kaptanlığı Programı mezunlarımızdan Yat Kaptanı Umut GENÇ’in mezun olduktan sonra iş ararken yaşadıklarını, istihdam edilirken önemli gördüğü deneyimlerini, denizde edindiği tecrübeleri paylaşması ve gemi adamlığına ilk başladığı günlerde nelerle karşılaştığını anlattığı konuşması ile devam etti.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği ve soru-cevaplarla samimi bir ortamda gerçekleştirilen Mezun-Öğrenci Buluşması Kariyer Etkinliği, öğrencilerimizin Umut GENÇ’e teşekkürlerini iletmeleri ile sona erdi.







 

Son Güncelleme Tarihi : 28.03.2022 14:11

Son Etkinlikler