Gümrük Muhafaza Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi

Kaptan Meriç KIRICI ve Memur İbrahim ŞİMŞEK ile 29.12.2021 Çarşamba günü, Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulumuz Yeşil Salon’da saat 15:00’da Gümrük Muhafaza Bilgilendirme Semineri gerçekleştirilmiştir.

Seminer Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr.Tuncay KULELİ’nin yaptığı açılış konuşması ile başladı. Gümrük Muhafaza personelinden Kaptan Meriç KIRICI ve Gümrük Muhafaza memuru İbrahim ŞİMŞEK’in katıldığı seminerde Yat Kaptanlığı Programı öğrencilerimize Gümrük Muhafazanın sorumluluk ve çalışma alanları, sahaları, uygulamaları hakkında teknelerin gümrüklü sahalardaki sorumlulukları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Seminer sonunda kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Gümrük Muhafaza personeline Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokul öğrencilerimiz teşekkürlerini ilettiler.

Son Güncelleme Tarihi : 30.12.2021 16:14