Gemi İnşa Sektöründe Kaynak Uygulamaları Semineri

Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Gemi İnşaatı programı öğrencilerine, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Yüksek Mühendisi Sn. Kamil ÖZDEN’in katılımları ve Öğr.Gör.Dr. Mehmet AKMAN ve Öğr.Gör.Dr. Bülent İbrahim TURAN’ın moderatörlüğü ile 28.04.2022 tarihinde "Gemi İnşa Sektöründe Kaynak Uygulamaları’’ kapsamında bir seminer gerçekleştirildi.

Video konferans şeklinde gerçekleştirilen seminere Gemi İnşaatı programından 10 öğrenci katılım gösterdi. 3. Köprünün inşaatında kaynak mühendisi olarak da görev yapmış olan THY Kaynak Mühendisi Sn.Kamil ÖZDEN kaynak kusurları, kusur tespit yöntemleri ve kaynak teknikerliği kariyeri hakkında çok önemli bilgiler verdiği seminer, öğrencilerin Kaynak Mühendisliğine duydukları ilgi ile soru-cevap şeklinde devam etti.

Yaklaşık 1 saat süren seminerde öğrencilerimizin Sn.Kamil ÖZDEN’e katkılarından ve Yüksekokul Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletmeleri ile sona erdi.

Gemi İnşaatı programı öğrencileri

Son Güncelleme Tarihi : 29.04.2022 13:41