Bodrum ve Çevresinde bulunan Yat Çekek Yeri, İmalat Tesisleri, Tersaneler Hakkında Genel Bilgiler, İstihdam Olanakları ve Koşulları Hakkında Söyleşi

Bilimsel, kültürel ve sosyal faaliyetler kapsamında, Bodrum Ören Deniz Hizmetleri Sanayii Turizm ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Macit GÜNDOĞDU tarafından 30.11.2021 tarihinde Meslek Yüksekokul Öğrencilerimize yönelik olarak, Bodrum Denizcilik MYO'muzda "Bodrum ve Çevresinde bulunan Yat Çekek Yeri, İmalat Tesisleri, Tersaneler Hakkında Genel Bilgiler, İstihdam Olanakları ve Koşulları Hakkında" seminer/söyleşi gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimizin soruları ve cevapları ile tamamlanan söyleşi sonunda Sayın Macit GÜNDOĞDU'ya Meslek Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr.Tuncay KULELİ tarafından, eğitime, bilimsel, kültürel ve sosyal faaliyetlere verdiği destekten dolayı plaket takdim edilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 09.12.2021 09:58