Avukat Nazlı AYDOĞAN'dan Denizde Ceza Hükümleri Semineri

Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Yat Kaptanlığı Programı öğrencileri 26.05.2022 tarihinde Av. Nazlı AYDOĞAN ile açık denizde hukuki yargı yetkileri, deniz hukuku rejimi, 1982 sözleşmesi gibi konularında bilgilendirmelerin yapıldığı ‘Denizde Ceza Hükümleri’ konulu seminere katıldılar.

Yüksekokulumuzdaki Şükran-Rauf Nasuhoğlu Kültür Merkezi Yeşil Salon’da gerçekleşen Denizde Ceza Hükümleri konulu seminere 7 öğrenci ve 1 idari personel katılım sağladı.

Av. Nazlı AYDOĞAN’ın hazırladığı sunum eşliğinde gerçekleşen seminerde; 1982 Sözleşmesi, seyrülsefer serbestisi, balıkçılık ve canlı kaynakların avlanması, açık deniz üzerinde hava ulaşımı, denizaltı kablo ve boru döşemesi gibi konular hakkında Yat Kaptanlığı Programı öğrencilerimiz bilgi sahibi oldular.

Öğrencilerin keyifle dinlediği Denizde Ceza Hükümleri konulu seminer, öğrencilerimizin Av. Nazlı Aydoğan’a teşekkürlerini iletmeleri ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi : 21.06.2022 10:07