YENİ GÜNCELLEME - 2023-2024 Güz Yarıyılı Ders Programları Hk.

Değerli Öğrencilerimiz

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programlarında YENİ güncelleme yapılmıştır.

* Ders Programında yer alan Asenkron (eşzamansız) olarak yürütülecek dersler, ders programında haftasonu görülecek ve öğrenciler bu derslere kendilerine uygun gün ve saatte katılım sağlayabileceklerdir.
* Senkron (eşzamanlı) derslerde devam şartını yerine getirmek çin öğrencinin canlı olarak derse katılması gerekir. Bu süre geçtikten sonra kaydın izlenmesi, devam şartının yerine getirilmesine etki etmeyecektir.
* Asenkron (eşzamansız) derslerde devam şartını yerine getirmek için öğrencinin ders videolarını 14 gün içerisinde izlemesi gerekmektedir. Bu süre geçtikten sonra kaydın izlenmesi, devam şartının yerine getirilmesine etki etmeyecektir. Öğrenciler ders izleme durumlarını DYS üzerinden takip edebilirler.

Yat Kaptanlığı Programı Haftalık Ders Programı
Gemi İnşaatı Programı Haftalık Ders Programı