(YENİ) Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilere İlişkin Duyuru

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı sonu itibarıyla azami öğrenim süresini doldurmuş olan Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin durumları 29.09.2023  tarihinde Meslek Yüksekokulumuz Yönetim Kurulunda görüşülmüş olup,  'Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğrencilerinden Azami Öğrenim Süresini Dolduranlara Verilecek Sınav, Sınırsız Sınav ve Yarıyıl Hakkı Uygulama Esasları'nın 6.maddesi uyarınca alınan kararlara göre başarısız olduğu dersler için 4 yarıyıl hakkı verilmesi uygun görülen öğrenci listesi ve azami öğrenim süresini dolduran öğrencilere tanınan 2 ek sınav hakkı sonunda şartları taşımayan öğrencilerin 'Muğla Sıtkı KoçmanÜniversitesi Önlisans ve Lisans Öğrencilerinden Azami Öğrenim Süresini Dolduranlara Verilecek Sınav, Sınırsız Sınav ve Yarıyıl Hakkı Uygulama Esasları'nın 20. maddesi uyarınca kaydı silinecek öğrencilerimizin listesi aşağıda belirtilmiştir.

4 Yarıyıl Hakkı Tanınan Öğrenci Listesi
Kaydı Silinecek Öğrenci Listesi