Kısmi Zamanlı Çalışmak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA DUYURUSU

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemizin ihtiyaç duyulan çeşitli birimlerinde çalıştırılmak üzere, belirlenen kontenjanlar dâhilinde Kısmi Zamanlı Öğrenci alınacaktır.

Başvurular;
https://kismizamanli.mu.edu.tr

adresinden yapılacaktır.


Kısmi Zamanlı Öğrenci çalıştırılmasına ilişkin duyurunun ilan tarihi 
25 EKİM 2022

Kısmi Zamanlı Öğrenci alımı için son başvuru tarihi
31 EKİM 2022

Başvuruların Yayınlanma Tarihi
3 KASIM 2022

Kısmi Zamanlı Öğrencilerin Çalışmaya Başlaması Öngörülen Tarih
7-11 KASIM 2022



 
KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ BAŞVURU VE TAKİP SİSTEMİ SİSTEM HAKKINDA;

Hazırlıklarını tamamlayarak 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren kullanıma sunduğumuz “Kısmi Zamanlı Başvuru ve Takip Sistemi” Kısmi Zamanlı olarak çalışacak bütün öğrencilerin başvuru sürecini tek bir sistem üzerinden yapmasını sağlayacak bir sistemdir.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde yürütülecek bu sistemi; birimlerde kısmi zamanlı öğrenci işlemlerinden sorumlu personel tüm süreçlerde, kısmi zamanlı olarak çalışacak öğrenciler ise başvuru ve takibinde kullanacaklardır.

ADIM ADIM BAŞVURU İŞLEMLERİ;

1- İlan edilen kontenjanlar dâhilinde size uygun birime başvuru işlemini gerçekleştirmek üzere https://kismizamanli.mu.edu.tr/ adresine giderek daha önce sizlere tanımlanmış olan @posta.mu.edu.tr uzantılı e-posta adresiniz ve şifreniz ile sisteme giriş yapınız.
2- Sisteme giriş gerçekleştikten sonra karşınıza çıkacak ekranda Öğrenci Bilgi Sisteminde tanımlı, size ait bilgiler yer alacaktır. Bilgilerinizin doğruluğunu kontrol ettikten sonra sayfanın alt kısmında yer alan “Bilgilerim Doğru ve Eksiksiz” kutucuğunu işaretleyerek puanlamaya esas anketi doldurmak üzere bir sonraki sayfaya geçiniz.
3- Öncelikle çalışmak istediğiniz birimi belirledikten (tek tercih hakkınız olduğunu unutmayın) sonra istenen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurunuz.
4- Sayfa içerisinde yer alan “Şehit ve Gazi Yakınlığı” ile ek bilgi olarak “Engellilik veya Milli Sporcu” durumu söz konusu ise yanlarında bulunan kutucukları işaretleyiniz.

BİR HATIRLATMA! Eğer bu kısım işaretlenmiş ise bir sonraki sayfada sizden kanıtlayıcı belge istenecektir. Söz konusu belgeleri yükleme işlemini gerçekleştiriniz. Aksi takdirde sistem başvurunuzu kabul etmeyecek ve başvuru işleminiz tamamlanmayacaktır.

5- Sonraki adımda, sizi tanıtır kısa özgeçmişinizi ve varsa yetenekleriniz ile Office programları kullanımı konusundaki becerinizi bu kısımda belirterek başvurunuza devam ediniz.
6- Son adım olarak ders programınıza uygun çalışmak istediğiniz günleri işaretleyerek ankette yer alan soruları cevaplandırdıktan sonra kaydet butonu yoluyla sonraki sayfaya geçiş yaparak belge yükleme işlemini gerçekleştiriniz.

Sizi tanıyabilmemiz için fotoğrafınızı yüklemeyi unutmayın!!

**Belge yükleme işlemi gerçekleşmezse başvurunuz değerlendirmeye alınmayacak ve reddedilecektir.
***Reddedilen başvurulara nedeni mutlaka yazılacaktır. Gerekli düzeltmeler yapıldığı takdirde “başvuru dönemi içerisinde” tekrar başvuru işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


UNUTMAYINIZ!

Ankette yer alan sorulara verilen cevapların sorumluluğu tamamen size aittir. Eksik ve yanlış bilgi tespiti durumunda sözleşmeniz sonlandırılarak işten çıkış işleminiz gerçekleştirilecektir.

Başvurunuz ile ilgili süreci menüde yer alan Başvuru Durumu bölümünden takip edebilirsiniz.


Sözleşme indirmek için tıklayınız
Müstahaklık Belgesi indirmek için tıklayınız

 
 

Son Güncelleme Tarihi : 09.11.2022 11:34 Okunma Sayısı : 342

Son Duyurular