‘Madde Bağımlılığı ile Mücadele’ Semineri

Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Gemi İnşaatı ve Yat Kaptanlığı Programlarındaki öğrencilerimizle ‘Madde Bağımlılığı ile Mücadele’ konusunda, farkındalık yaratmak amacıyla bir seminer etkinliği düzenlendi.


 
Bodrum İlçe Sağlık Müdürlüğü Toplum Sağlığı Merkezi'nden Doç.Dr.Funda SEVENCAN ve Sosyal Hizmet Uzmanı Sn. Zeynep Selen CANBOLAT ile ‘Madde Bağımlılığı ile Mücadele’ kapsamında gerçekleştirilen seminer, Yüksekokulumuzdaki Şükran-Rauf Nasuhoğlu Kültür Merkezi Yeşil Salon’da 04.03.2022 Cuma Günü Saat 13:00’da; 1 idari, 3 akademik personelimiz ile 9 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirildi.



Bu eğitici ve katma değeri yüksek seminerde uyuşturucu ve yatıştırıcı madde bağımlılığı, sigara ve tütün bağımlılığı, alkol bağımlılığı ve madde bağımlılığı ile mücadele konularında farkındalık oluşturulmaya çalışıldı. ‘Madde Bağımlılığı ile Mücadele’ kapsamında yapılan etkinliklerde her türlü bağımlılığın tehlikelerinden ve bunlardan nasıl uzak durmak gerektiği vurgulanırken buna yönelik eğitimlerle gençlerin bu yönde bilinç kazanmaları amaçlandı.


 
Seminer sonrasında öğrencilerimiz, Doç.Dr.Funda SEVENCAN ve Sosyal Hizmet Uzmanı Sn. Zeynep Selen CANBOLAT'a teşekkürlerini ilettiler.
 


Son Güncelleme Tarihi : 28.03.2022 15:20

Son Etkinlikler