Öğrencilerimizle ‘Yönetici-Öğrenci Buluşması’ Toplantısı Yapıldı



Meslek Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr.Tuncay KULELİ’nin öğrenci sorunlarını ve isteklerini dinlediği,  sorularını cevapladığı “Yönetici-Öğrenci Buluşması” Toplantısı 01.12.2021 tarihinde yapıldı.

Bu yıl 2.si gerçekleştirilen toplantı Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda, idari ve akademik personel ile Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü ve Ulaştırma Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin katılımıyla yapıldı.



Toplantıyı kısa bir açılış konuşması yaparak başlatan Prof. Dr. Tuncay KULELİ, Üniversite idaresi ve öğrenciler arasında kurulan iletişimden yola çıkarak katılımcı bir yönetim anlayışının hâkim olduğunu ve bu şekilde öğrencilerin beklenti ve önerilerinin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağı bir iletişim platformu hedeflediklerini belirtti.

Düzenlenen bu tür toplantılar aracılığıyla öğrencilerin sorun ve beklentilerini öğrenip karşılamak istediklerini dile getiren Prof. Dr. Tuncay KULELİ, 2022 Eğitim Vizyonu ile yapılan toplantıda öğrencilerin barınma ve yurt ihtiyaçları, öğrenci servisi, internet ve çevirim-içi eğitim kalitesi, teorik eğitimlerin staj ile pekiştirilmesi gibi konularda istek bildiren öğrencileri yanıtladı. Bu kapsamda öğrencilere gerekli bilgilendirmeler yapılmış, öğrencilerin düşünce ve önerileri dinlenmiş, uygulanabilecek nitelikte olan önerilerin gerçekleştirilmesi için çalışmaların hemen başlatılacağı ifade edilmiştir.



Toplantıya katılan Meslek Yüksekokul öğrencileri “Yönetici-Öğrenci Buluşması” sayesinde sorun, beklenti, memnuniyet ve düşüncelerini yüz yüze iletme şansı tanıyan Prof.Dr.Tuncay KULELİ’ye teşekkür ettiler.

Son Güncelleme Tarihi : 10.12.2021 09:45

Son Etkinlikler