Sıtkı Koçman Vakfı Yurtiçi Burs Başvuruları Başladı!

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Sıtkı Koçman Vakfı Yönetim Kurulunun belirlediği kontenjan dahilinde Sıtkı Koçman Vakfı Yurtiçi Burs, Destek ve Ödül Yönergesinin şartlarını taşıyan Üniversitemiz ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine burs verilecektir.

Bursla iıgili duyuru vakfın resmi intemet sitesi olan www.sitkikocmanvakfi.org.tr adresinde yayınlanmış olup, öğrencilerimiz buradan gerekli formlara ve bilgilere ulaşabilirler.

Başvurular 01 -  31 Ekim 2022 tarihleri arasında Muğla merkezde okuyan öğrenciler tarafından bizzat,
Vakfa uzak ilçelerde okuyan öğrenciler evraklarını okulları aracılığı ya da posta yolu ile Vakfa göndereceklerdir.

Başvurmak isteyen öğrencilerimizin başvuru evrakları ile beraber Öğrenci İşleri Bürosuna müracaatı rica olunur.

Son Güncelleme Tarihi : 30.09.2022 15:31 Okunma Sayısı : 333